Woonmodetrend Wanderlust II: zongebleekt Zuid-Amerikaans

Perscentrum Wonen 2014© Het is niet toegestaan deze content in zijn geheel of gedeeltelijk te reproduceren en/of openbaar te maken.

De gele muur doet denken aan de gevels van historische Spaans koloniale huizen die menig Zuid-Amerikaanse straat een kleurrijk aangezicht geven.

Stap zo’n statig pand binnen en je vindt doorleefde vloeren, antieke meubels in Europese stijl en lokale curiosa. Dat gevoel kun je thuis imiteren.

Met dit vloerkleed krijgt het interieur eenzelfde authentiek karakter. Door de klassieke vervaagde dessins in moderne kleurencombinaties ontstaat een vintage look. Een perfecte basis voor een eclectisch interieur met een gedurfde, persoonlijke uitstraling!

Perscentrum Wonen Wanderlust 13
Vloerkleed Bonaparte Vintage van Desso Home; gehaakte ananas van Anne Claire Petit; tijgermasker van HAY; cactusvaas van Serax, bordje en onderzetter met ananasprint, schaaltje van Atelier Alessandro Merlin, bijzettafel en zonnebril zijn privébezit. Kunstewerken aan de muur v.l.n.r. Peter Greenaway, Ferry van der Nat, Alicia Framis, Marc Mulders alle via Gijs Stork. Kleding model: jumpsuit van Ted Baker, jasje van Maison Scotch.

Stay tuned voor meer beelden van woonmodetrend Wanderlust. Deze productie kwam tot stand i.s.m. ELLE Decoration en m.m.v. Van Ravenstein en The Wunderkammer
Fotografie: James Stokes
Styling & productie: Monique van der Reijden, Dewi Pinatih
Productieassistentie: Joyce de Haas, Menno Gysbers-van Wijk, Amanda Pinatih
Model: Dienke / de Boekers
Modestylist: Marloes de Jong
Haar & visagie: Corinne van der Heijden
Tekst: Dewi Pinatih