Tegeltje tegeltje aan de wand, dit zijn de mooiste in ‘t land

Interieurs met strakke lijnen, rijke materialen en toch een warme en behaaglijke sfeer, dat is waar Studio Piet Boon in uitblinkt. De studio werkt vaak aan prestigieuze bespoke projecten voor de zakelijke markt en individuen die horen bij de happy few, maar door een nieuwe samenwerking met Douglas & Jones kunnen we allemaal de Piet Boon-stijl in huis halen.

perscentrum-wonen-piet-boon-tiles1

Het resultaat van die samenwerking is een collectie van wand- en vloertegels: keramiek in bijzondere maten en afwerkingen voor op de muur en grote natuurstenen tegels voor een chique en high end uitstraling op de vloer.

perscentrum-wonen-piet-boon-tiles6

Zo zijn er keramieken tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen, bovendien zonder herhaling in patroon en daardoor niet van echt te onderscheiden. Rechthoekige tegeltjes met metallic afwerking maken van de keuken een glanzende eyecatcher; Wax tiles hebben een zowel matte als olieachtige finish en een imprint die achter werd gelaten door gesmolten was, en kleine mozaïektegeltjes zorgen voor een speels effect.

perscentrum-wonen-piet-boon-tiles2

Op de vloer draait het om rust. Op grote natuurstenen tegels, van marmer tot kalksteen, worden al je meubels direct naar een chiquer niveau getild. We kunnen allemaal wel een beetje Piet Boon in ons interieur gebruiken. De collectie is vanaf midden oktober 2016 al beschikbaar. Nu rest alleen nog de vraag voor welke tegel kies jij?

perscentrum-wonen-piet-boon-tiles3