Ontdek de nieuwste trends en producten

perscentrum-wonen-trademart-jaarbeurs

Foto links nieuw servies van Bitossi Home. Foto rechts Trademart najaarsbeurs 2016.

Ontdek de nieuwste trends, ontwikkelingen en producten

Ben jij een retailer, interieurontwerper of stylist op het gebied van wonen en lifestyle? Bezoek dan de Trade Mart Live Najaarsbeurs welke van 11 t/m 13 september plaats vindt in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs. Een groots inspiratie- en inkoop evenement waar meer dan 400 leveranciers meer dan 2.300 merken presenteren. Dit najaar staat de beurs volledig in het teken van toekomst, inspiratie en duurzaamheid met als thema New Dimensions. In een tour langs pop-up stores, stijlkamers, modeshows, 9 straatjes design en de Local Food Market beleef je de allernieuwste producten, trends en ontwikkelingen op het gebied van Fashion, Jewels & Watches, Kitchen & Dining en Home & Living.

perscentrum-wonen-trademart

Foto links Souraya Hassan van Binti Home. Foto rechts Monique van der Reijden van het Perscentrum Wonen.

Laat je inspireren

Laat je inspireren en informeren in een opvallend programma met workshops en presentaties. Souraya Hassan vertelt over haar succesvolle Binti Home blog en over hoe je via blogs kunt communiceren met je doelgroep. Trendwatcher en hoofdredacteur van het Perscentrum Wonen, Monique van der Reijden, helpt je koers te bepalen in de wereld van woonmodetrends. En Stella van Himbergen van Dutch Design In Development geeft antwoord op de vraag: hoe combineer je winst, eco-design en fair trade?

perscentrum-wonen-dassie-trademart

Foto: Serviezen en vazen uit de herfst/winter 2016 collectie van Dassie Artisan.

Noviteiten genoeg!

Op de najaarsbeurs laten de deelnemende merken zien hoe je de woontrends vertaalt naar een echt interieur. De getoonde collecties laten de nieuwste kleuren- en materialencombinaties zien. De inspiratie komt uit de natuur, uit de kunst en uit de mode! Duurzame en ambachtelijke productie methodes zijn gebruikt om unieke meubelen en woonaccessoires te presenteren dus het is zeker de moeite waard om deze ‘hotspot’ te gaan bezoeken in Utrecht.

perscentrum-wonen-coming-trademart

 

Foto’s: Wafel plaids en sierkussens uit de nieuwe collectie herfst/winter van Coming.nl

Duurzaam en sfeervol

Het interieur van nú is sfeervol en tijdloos dankzij de toepassing van duurzame en natuurlijke materialen zoals hout, staal, wol, steen, glas, aardewerk, linnen en leer. Op de najaarsbeurs worden de noviteiten op een stijlvolle en trendsettende manier gepresenteerd waarbij je als woonwinkelier, interieurontwerper of stylist goede styling ideeën en winkelinrichting tips krijgt. Volop inspiratie voor jouw persoonlijke interieuradvies aan de klant!