Nooit meer van tafel

De slogan van het Nederlandse merk Arco luidt: wij zijn Arco, wij maken tafels. Rechter door zee krijg je ze niet. Ook de tafels zijn no-nonsense, gemaakt voor het echte leven. De nieuwe tafel die werd ontworpen door Ineke Hans erkent het feit dat de keukentafel zo langzamerhand de centrale plek in huis is geworden.

Perscentrum Wonen-arco-Ineke_Hans2

De plek waar gepraat, gewerkt, gegeten, vergaderd en feest gevierd wordt. Maar al die verschillende functies leveren vaak wel rommel op. Het familiediner eet je liever niet met werkpaparassen en de post op tafel.

De Drawer table is de oplossing. Onder het blad van wat een eenvoudige, moderne houten tafel lijkt, schuilen compacte lades van vilt die geen beenruimte vreten maar waar wel alle dingen inpassen die altijd rondslingeren – sleutels, pennen, post, opladers – samen met laptops en eetgerei. Deze tafel is een echte alleskunner, net als zijn ontwerper Ineke Hans –  die een wonderbaarlijk gevarieerd oeuvre heeft opgebouwd van zakelijk tot speels en conceptueel tot uiterst functioneel design.

Perscentrum Wonen-Arco Ineke Hans1

Perscentrum Wonen-arco-Ineke_Hans4