Geniet van de zomer met zonwering

Perscentrum-Wonen-Verano-zonwering

Foto: Zonnescherm en Ritzscreens® van Verano®

Nu de zomer is aangebroken lopen de temperaturen op. In huis maar ook buiten op het terras. Zonwering kan dan de oplossing bieden. Screens filteren het licht en houden de warmte buiten. Dat maakt het binnen een stuk aangenamer. Op het terras zorgt een zonnescherm voor een heerlijke schaduwplek. En met een lamellendak creëer je het gevoel van een stijlvolle buitenkamer.

Perscentrum-Wonen-Verano-lamellen-dak

Foto: Lamellendak Levanto van Verano®

Kies met advies

Er zijn veel soorten zonwering. Het is dus goed om na te denken over wat je er precies van verwacht voordat je een keuze maakt. Zoek je beschutting tegen de wind op het terras, wil je slaapkamers kunnen verduisteren, een schaduwplek creëren boven de tuintafel of het huis beveiligen? De zonweringsspecialist kan je adviseren wat de beste optie is. Een zonnescherm, uitvalscherm, screen, markies of rolluik; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Perscentrum-Wonen-Verano-zonnescherm

Foto: Zonnescherm Santos van Verano®

Jij bent de architect

Naast de functionele aspecten zijn er nog de esthetische. Zonwering beïnvloedt de uitstraling van je huis. Je kunt er de waarde van je woning aanzienlijk mee verhogen. Kijk daarom goed welke kleur doek mooi aansluit bij de architectuur van de woning. Je kunt bij Verano® gratis kleurstalen bestellen voor zonneschermen, uitvalschermen, screens en markiezen. Zo kun je op je gemak bekijken of de kleur van de zonwering past bij de overige kleuren van het huis. En vergeet ook niet de kleur van het profiel. Je kunt deze laten aansluiten bij de kozijnen of juist bij de kleur van het doek. Bij erkende specialisten zijn de vele mogelijkheden te bekijken en vergelijken.