Duurzame mode, design en horeca onder een dak

Hou jij van slimme ideeën, duurzame mode, mooi design en eerlijk eten? Dan is Strawberry Earth iets voor jou! Hun missie is om jou, via blogs en allerlei evenementen, te inspireren om sociale, ‘groene’ maar vooral ook mooie keuzes te maken in het leven ! Waarom? Omdat zij geloven dat je met elke keuze die je maakt een positieve invloed op je omgeving en de wereld kunt hebben. Groot en klein, de hele dag en elke dag.

strawberry-earth

Een vloer om van te eten:

Het pand waarin ondernemers zijn gevestigd, is vanzelfsprekend met veel aandacht voor duurzame materialen ingericht. Als basis is gekozen voor een Marmoleum vloer omdat deze gemaakt is van natuurlijke en biologische ingrediënten.  Een belangrijk bestanddeel is de olie van lijnzaad, dat ook vaak in gezonde voedingsmiddelen wordt gebruikt. Marmoleum is weliswaar niet eetbaar, maar als er een vloer is waar je van zou kunnen eten, dan is het een vloer van linoleum. Dit martiaal is namelijk van nature antibacterieel en bevat bovendien geen weekmakers. Een gezonde vloer dus, ook voor kinderen en huisdieren.

Op het Stawberry Earth hoofdkantoor is een duurzame hub gecreëerd en kun je genieten van een (h)eerlijk kopje koffie bij coffee bar Berry. Bilderdijkkade 27 in Amsterdam.