Luxe in de kleine badkamer: geen hoek onbenut

Wat past er nu beter bij een luxe hotel-ervaring dan een vrijstaand bad? En hoe vertaal je dat gevoel naar een kleine badkamer? Deze meubels hebben in de krimp gezeten voor minimum omvang maar maximum impact.

Agape-VIEQUES
Agape introduceert een extrasmall uitvoering van de Vieques badkuip, ontworpen door sterontwerper Patricia Urqiola. De witte of donkergrijze kuip is geïnspireerd op een ouderwetse tobbe. Het is een designstuk dat te mooi is om weg te stoppen in een badkamer, maar perfect is voor in de slaapkamer met en suite.

4. IKEA SILVERAN_serie

Ook IKEA komt met een oplossing. Net als de tobbe heeft de SILVERÅN-serie een rustiek moderne uitstraling. De badkamermeubels doen denken aan een traditionele Zweedse boerderij, maar wel met een moderne twist. Die zit ‘m in de slimme oplossingen. Hoge kasten benutten de ruimte optimaal doordat ze in de hoek passen! Ook de LILLÅNGEN wastafel is een echte ruimtebespaarder: de wasbak is extra smal en is voorzien van ingebouwde ruimte voor tandenborstel- en pasta, zeep en handdoeken.

5. IKEA LILLANGEN wastafel