Creatieve keukenvloeren

Nu zwart, wit en grijs weer de boventoon voeren qua kleur in de keuken, mag de vloer opvallen! Mix en match verschillende formaten, kleuren en patronen. Verder moet de keukenvloer vooral makkelijk schoon te maken zijn. Vinyl en laminaat voldoen aan zowel je creatieve als functionele eisen.

Perscentrum Wonen–Keukenvloeren2
Links: Luxe vinyl vloer van Desso Tarkett; rechts: Impressive laminaatvloer van Quick Step

De vloer als eyecatcher

Echt hout is weliswaar sfeervol, maar niet altijd even praktisch. Wie wél de sfeer wil van echt hout, maar óók een vloer die makkelijk is in onderhoud, slaat met de luxe vinylcollectie van Tarkett twee vliegen in een klap. Dessin Oak Grey geeft een natuurlijke uitstraling en is makkelijk schoon te houden. De laminaatvloer Impressive van Quick Step is ook zeer natuurgetrouw doordat de structuur en de houtnerven op de planken perfect doorlopen in de voegen zowel aan de lange als korte kant. Doordat de vloer antistatisch is, trekt deze bovendien geen stof aan.

Perscentrum Wonen–Keukenvloeren1

Foto links: Luxe vinyl tegelcollectie Inspiration van Tarkett; rechts: Moods collectie van Moduleo

Musthave voor de woonkeuken

In een modern interieur waarin de keuken en het leefgedeelte met elkaar verbonden zijn is het mooi om zoveel mogelijk te coördineren qua kleur. Met de luxe vinyl tegelcollectie Inspiration van Tarkett creëer je een tijdloze basis. Ga je liever op zoek naar een vloer die ‘niemand’ heeft; die creatief en persoonlijk is? Moduleo biedt met Moods een soort toverdoosje, waarmee iedereen een eigen patroonvloer kan maken. Er kan gevarieerd en gecombineerd worden met geometrische en rechthoekige vormen; van een visgraat-plank tot een Hongaarse punt; van drie, vijf- en zeshoeken tot vierkanten en ruiten. Alle vormen planken en tegels zijn onderling te combineren en daarmee zijn de patroonmogelijkheden vrijwel eindeloos. Kies uit 16 gestandaardiseerde legpatronen, of ga helemaal blanco aan de slag. En makkelijk is het ook, want een kwestie van klikken of verlijmen.